Kirtan - Guided Mantrasang med Inez Dahlbæk

Kom og bliv guidet i indisk mantrasang. Kom og syng. Spænd af. Lad op. 

Efter en indledende meditation vil vi sammen give os hen til mantraernes, sangens og fællesskabets fortryllende og transformerende kraft, og til slut guides du ind i en dyb afspænding.
Mantrasang er en hengivelsespraksis fra hjertet. En sang-meditation, med mulighed for både dyb ro og ekstase, hvor hele dig er velkommen og vi møder os selv, hinanden, og dét som er større end os.
Alle kan være med! Mantraerne er korte og let-lærte, og Inez synger for, spiller harmonium, og fortæller os om sankrit-ordenes betydning undervejs. Der er ingen krav til sangteknisk kunnen eller erfaring med meditation.

Efter den intense sang-praksis kan det være skønt at lægge sig ned på den tykke, bløde yogamåtte, med tæppe over sig, og blive guidet ind i en dyb afspænding af krop og sind.

20 pladser - Tilmelding er nødvendig, se nedenfor hvordan.

Pris: 150,-
Tid:
 16. november kl. 19.00-20.45. Dørene åbner 18.40 og låses kl. 19. Så kom i god tid.
Sted: Yoga Being. Prinsesse Maries Allé 13. 1908 Frederiksberg
Tilmelding:
1. Send sms til Inez på 20881423, og spørg om der er flere pladser.
2. Overfør 150 kr. via Mobile Pay 402100 med dit navn og datoen for eventet.
OBS: Tilmeldingen er bindene, men skulle du blive forhindret er du velkommen til at give din plads videre til en anden. Oplys i så fald dette til Inez på sms 20881423.

Har du spørgsmål? Send en sms til Inez på 20881423.

Om Inez Dahlbæk:
Inez er mantrasanger og lydyogalærer. Hun bruger stemmen, vibrationerne, sproget, harmonium og tromme til at holde et både blidt og kraftfuldt, meditativt rum. Inez har en baggrund i Musikvidenskab, Hatha Yoga, Nada Yoga & Kirtan, vokal lydhealing og vokal lydterapi.
dof