Talk om Reiki Healing v. Myanne Luxn

Myanne 3.png


Onsdagstalks er en række debataftener hvor vi dykker ned i forskellige alternative og holistiske tilgange til krop og sundhed. Denne aften vil Myanne Luxn fortælle om Reiki Healing. Myanne vil gøre os klogere på hvad healing er for en størrelse, og hvordan man selv kan arbejde aktivt med energi. Vi åbner og afslutter aftenen med en kort meditation. Aftenen foregår på dansk og alle er velkomne!


Pris: 50,-
Tid: Onsdag d. 11. Marts kl. 19.00 - 21.00
Tilmelding: Kontant/Mobile pay 67390 skriv TALK,1.
Sted: Yoga Being Prinsesse Maries Allé 13, 1908 Frederiksberg

Reiki er japansk og betyder Universel (Rei) Livsenergi (Ki)

Reiki healing er brugen af Universel Livsenergi til naturlig healing. Metoden er enkel, naturlig og meget effektfuld. Den kan læres af alle og kræver ingen forudsætninger.

Grundprincippet ved Reiki healing blev opdaget af japaneren, Dr.Mikao Usui i starten af 1900-tallet. Han fandt ud af, hvordan man aktiverer den naturlige adgang til universel livsenergi, som vi alle er født med. Og hvordan det via hænderne kan føres over i et andet menneske – eller os selv.

Reiki højner det generelle energiniveau og sætte skub i vores egen naturlige healingsproces. Hvad enten det er fysisk, psykisk eller åndeligt. Derfor er Reiki det fuldendte værktøj til selvhealing, personlig udvikling, spirituel udviklingsvej og behandling af andre.

Reiki er lige dele nænsomt og powerfuldt, og tilpasser sig den enkeltes behov. Reiki anvendes på førende hospitaler verden over.

Læs mere om Myanne på www.originalreiki.dk og hør podcasten ”Reikihealing og WTF oplevelser med Myanne Luxn” her: https://podtail.com/da/podcast/det-spirituelle-hjorne/reiki-healing-og-wtf-oplevelser-med-myanne-luxn/