2. - 3. nov. Lyd Yoga - Town Retreat Udsolgt

Lyd (Nada) Yoga - Tonen fra Himlen - Lydhealing - Mantrasang

Dette retreat er UDSOLGT - der bliver sat et nyt retreat op til foråret d. 21.-22. marts

Lørdag - Søndag d. 2.-3. November kl. 10.00 - 17.00. 

Dybdegående weekend med Vokal Lydhealing. Der vil være elementer fra den ældgamle Nada Yoga med energibalancerende yogastillinger, opmærksomhedsåbnende lyd- og lyttemeditationer, vibrerende chakrasang og Kirtan-traditionens hjertelige hengivelse i mantrasang. 

Vi vil arbejde grundigt med opvarmning af stemme og krop, og dykke ned i stemmens potentiale for selvhealing og frisyngning gennem praksis med "Tonen fra Himlen", smukke gruppelydhealinger og rensning af kroppens endokrine kirtler ved hjælp af din egen stemme.

Kom og oplev din egen og gruppens stemmer mødes fra hjertet. Her kan du være og udtrykke alt hvad der er dig - ALLE stemmer er ønskede og velkomne. Vi lytter til os selv og hinanden med nysgerrighed og venlighed, og giver os hen til øjeblikkets og stemmens healende kraft.

Undervejs vil vi hvile og integrere i afspændinger og meditationer på lyd og stilhed.

Du behøver ikke at have prøvet lyd-yoga eller vokal lydhealing før - alle er velkomne. 

PRAKTISK

Der er 15 pladser på denne weekend.

Town Retreat: Kurset er ikke med overnatning. Man sover hjemme (eller andetsteds) og kommer blot til undervisningen.

Man medbringer selv frokost til lørdag og søndag. Hver dag er der frokostpause ca. kl 13.00-14.30. Der er gode muligheder for at købe frokost i nærheden, og også til at gå en dejlig tur i pausen. Jeg serverer te. 

STED: Kreativ Yoga - Yoga Being, Prinsesse Maries Allé 13, 1908 Frederiksberg

PRIS: 1200 kr. OBS: Earlybird pris indtil 15. oktober 2019: 900 kr.

TILMELDING: Betal via Mobile Pay til 20881423 med teksten 'Lyd Yoga town retreat'.

Jeg glæder mig til at synge med jer, Inez. 

Om Inez Dahlbæk - www.inezyoga.dk

Jeg er uddannet fra Musikvidenskab på Københavns Universitet og fra den 2-årige uddannelse "Tonen fra Himlen" til Vokal Lydhealer og Vokal Lydterapeut hos Githa Ben-David. Herudover har jeg fordybet mig i Hatha Yoga og Yogaterapi på den 2-årige uddannelse hos Kreativ Yoga ved Aase Kristensen og Kirsten Slots, og har videreuddannet mig indenfor Nada (Lyd) Yoga i Indien, hvorfra jeg er certificeret Yoga Alliance underviser. Jeg har mange års intensiv erfaring med at undervise i Yoga og Lyd, og har en 17-årig yoga-, meditations- og (gennem hele mit liv) sangpraksis bag mig. Min undervisning er kendetegnet ved at være dybdegående, meditativ, omsorgsfuld, grundigt guided og tilpasset den enkelte, og jeg brænder for at videregive værktøjer til både selvhealing og gruppehealing gennem lyd yoga og vokal lydhealing. Ud over events med mantrasang og forløb og kurser med yoga og lydhealing, tilbyder jeg også behandlinger med vokal lydhealing og terapi.