6. nov OnsdagsTalk om Facereading

fattima loren beskåret.jpg

Velkommen til
OnsdagsTalk hos YogaBeing. Et rum som er sat i verden med det formål at give os alle nye perspektiver på kroppen og sundhed. Hele efteråret inviterer vi en række debattører indenfor, som er specialister på deres felt, og som kan gøre os klogere på os selv og vores fantastiske kroppe.

Denne onsdag vil Fattima Loreen give os et indblik i ansigtets hemmeligheder. Hvad gemmer der sig i ansigtets folder og nuancer. Hvad kan vores ansigt fortælle os om vores følelser, livsmønstre og organer? Kom ind og sug til dig af denne unikke viden, det bliver spændende..

Pris: 50,-
Tid: Onsdag d. 6. november kl. 19.00 - 21.00
Sted: YogaBeing Prinsesse Maries Allé 13, 1908 Frederiksberg
Tilmelding: på Mobile Pay 67390 (skriv TALK og dato for talken i emnefeltet).

Om Fattima: 
Fattima Loreen er dansk/amerikansk og har siden 2014 arbejdet som facereader. Hun er trænet Master Facereader, hvilket indebærer, at hun både læser klienternes ansigter samt hjælper dem videre på deres spirituelle vej. Facereading er et unikt værktøj, som alle kan bruge i deres personlige proces både privat og professionelt. Fattimas professionelle baggrund er kinesisk medicin, energiarbejde og meditation. Siden hun i 2015 åbnede sin klinik, har hun behandlet mange forskellige mennesker fra forretningsfolk til kunstnere. Udover virket som facereader, underviser hun i spirituelle processer, meditation samt afholder onlinekurser. 
Hendes klinik ligger på Vimmelskaftet 41a, 3. sal.
Hjemmeside: www.fattimaloreen.dk
Instagram: @fattimaloreen