Uddannelse

2-årig yogalæreruddannelse

2-årig (480 timer) yogalæreruddannelse med Aase Kristensen og Kirsten Slots 

Næste uddannelses start: Fredag d. 14. september 2018

På Kreativ Yogaskole har vi mere end 30 års erfaring med at uddanne yogalærere. Gennem den 2-årige uddannelse får du et indgående kendskab til yoga. Som første års elev fordyber du dig i selv at udforske yogaen, og på andet året lærer du at undervise andre. Du får en grundig erfaring med yogaøvelserne, og du vil få indblik i den bagvedliggende fysiologi og anatomi. Du vil også få en forståelse af, hvordan du kan integrere yogafilosofi i din hverdag.

Ring og hør nærmere hos Aase Kristensen tlf. 3325 8211 eller skriv en mail til kirsten@yogaworkshop.dk

yoga.jpg

Hvem kan blive yogalærer?
Som yogalærer har du et fantastisk job, som gør dig glad og tilfreds, samtidig med at du inspirerer andre mennesker til at forbedre deres livskvalitet fysisk, psykisk og spirituelt. Du kan vælge at tage yogalæreruddannelsen, fordi du har et ønske om at undervise eller få din egen yogaskole, - eller fordi du kan mærke hvor godt yoga gør dig, og har lyst fordybe dig i processen.

Du behøver hverken at være specielt smidig eller at følge en bestemt spirituel retning for at være yogalærer. Det der kræves, er et nysgerrigt og åbent sind, en lyst til at udvikle dig og et ønske om at hjælpe og inspirere andre. Du kan hverken være for ung eller for gammel til at tage uddannelsen, bare du har lyst til at lære sammen med andre.

Hvad slags Yoga?
Vores tilgang til yoga har flere ben at stå på. De væsentligste er Yoga Therapy (medicinsk yoga, dvs. at bruge yogaen helbredende), Alignment princip (dvs. via yoga stillinger at bringe kroppen tilbage til den harmoni den er født til) samt Mindfulness (dvs. at træne nærvær og bevidsthed om åndedrætte og kroppen) 

Yoga er et holistisk system med en forståelse af, at krop og psyke hænger sammen. Kernen i yoga er at komme i balance og dermed finde ro, klarhed og energi. Når du arbejder med yoga, kan du lære at slippe spændinger, fysisk og psykisk, som blokerer dig fra at leve dit fulde potentiale. En af de positive bivirkninger ved et job som yogalærer er, at du selv er i en kontinuerlig udviklingsproces, og en stor glæde er, når du hjælper andre til at få det bedre.

Indhold:

  • Yogaøvelser (yoga asanas)
  • Åndedrætsøvelser (pranayama)
  • Yoga Therapy (yoga for specifikke skader og sygdomme)
  • Afspændings- og meditationsteknikker. Mindfulness træning
  • De forskellige retninger indenfor yoga
  • Yogafilosofi (Vedanta) og Ayurveda
  • Pædagogik og undervisningsteknik
  • Ny forskning indenfor medicin og neuropsykologi
  • Kost, urtemedicin og alternative behandlingsformer, der kan støtte yoga

Uddannelsesstart og tid:Uddannelsen foregår torsdag fra 15.00 – 19.00, Undtagelsesvis er første mødegang fredag d. 14. september 2018 fra 15.00 – 19.00. Desuden indgår der en weekend i november og marts, som giver dig undervisningsfri alle torsdage i december og januar. I denne periode får du bedre tid til at deltage så meget som muligt på skolens ugentlige yogahold, mødes i mindre grupper og øve undervisning, og komme til individuel supervision hjemme hos Aase. Skriv til os og få tilsendt detaljeret undervisningsplan. Ud over at deltage på yogalærer holdet opfordres du til at deltage på så mange almindelige yogahold på Kreativ Yoga Skole som muligt. Dette er inkluderet i prisen. Uddannelsen omfatter ca. 480 timer fordelt på 2 år.

Pris: 40.000 kr. Kan betales ved engangsbeløb eller ved 2.000 kr pr måned
Depositum: 2.000 kr ved tilmelding

Sted: Kreativ Yoga Skole. Prs Maries Allé 13, Frederiksberg
Kontakt: Skriv til Kirsten, Kirsten@yogaworkshop.dk og få tilsendt mere info - og ring til Aase, tlf 3325 8211 (fastnet, ikke sms), og få en snak om, hvorvidt uddannelsen kunne være noget for dig.

Uddannelsen afsluttes med eksamen i juni, og en rapport over et yogaundervisningsforløb (praktisk, ikke teoretisk).
Uddannelsen skal suppleres med et kursus i anatomi og fysiologi, hvis du ikke har det i forvejen. Du kan tage kurset hos over 4 lør- eller søndage formiddage på Kreativ Yoga Skole, eller hos en anden udbyder