Undervisere

Yogalærerne

Kirsten

Yoga handler for mig om at blive glad og fri i krop og sjæl. Min yogaundervisning er en smeltedigel af alt hvad jeg har lært de sidste 30 år indenfor yoga, meditation, bevidsthed, krop-psyke sammenhæng og alternativ behandling. Ud fra mindfulness tilgang guider jeg til et større nærvær i kroppen. Når du ER i din krop kan du få en pause fra tankerne. Yoga er for mig en fantastisk og enkel vej til at gøre dig fri af begrænsende indstillinger og vaner, så du kan leve livet mere fuldt.


Min store interesse er Yoga Therapy, kunsten at forebygge og helbrede sygdom med yogaøvelser. Derfor har jeg i min undervisning særligt fokus på den enkelte deltager, og programmet bliver tilpasset for eksempel stress, skuldre-nakke spændinger, lyske eller rygsmerter. Jeg vægter en tryg atmosfære med præcise instruktioner, kreativitet, omhu og en afslappet stemning med plads til et grin. ALLE er velkomne. Mit ønske er at hjælpe dig til større kropsbevidsthed, og dermed kontakt til kroppens egne helbredende kræfter.

Jeg startede som elev hos Aase Kristensen i 1984 og det er min store glæde at føre Aases livsværk: Kreativ Yoga videre. Siden 1996 har jeg videreuddannet mig indenfor mindfulness, yoga og ayurveda på årlige studieture i Indien og hos Thich Nhat Hanh, Plumvillage, Frankrig. Jeg har 10 års erfaring med intensivt shamanistisk arbejde v. Jonathan Horwitz. De sidste tre år har jeg uddannet mig hos Charles Lambrou indenfor SE Trauma-Healing og andre helbredende metoder, som på nænsom måde kan aktivere kroppens og nervesystemets selvhelbredende kræfter.

Mail: kirsten@yogaworkshop.dk


Tlf: 3254 7651 fastnet, ikke sms


www.yogaworkshop.dk
 

Anki

Yogalærer

Sagt om Anki: ”Anki er en energisk og livsglad yogi, som med sin svenske accent fortryller dig lige fra du er trådt ind af døren og langt ud på dagen efter din 1,5 times yoga. Hun er lattermild og hendes energi flyder gavmildt ud af hende og ind i dig, der hvor du har allermest brug for den.


Anki er en dejlig kvinde med smukt rødt hår, svensk modersmål, højt humør og fuld af gå på mod, der er intet hun ikke kan klare. Hun ved at livet er os givet for at det skal leves godt og det mærker man tydeligt. Måske hænger det sådan sammen, at Pippi Langstrømpe faktisk ikke var fiktion. Astrid Lindgren må have berettet om en sand ung svensk pige og nu er vi så heldige at hun arbejder hos os;-)


Kom forbi og oplev Ankis yoga: Indledende afspænding, skønne styrke- og strækøvelser for hele kroppen, som bliver fulgt op af hendes viise ord om øvelsen og kroppens funktioner. Hun ved rigtig meget om rigtig meget, og hun opsøger hele tiden ny viden, så det er ikke godt af vide, hvad hun kan berette om næste gang. Til slut runder hun af med 20 minutters afspænding for krop og sind. Her laver hun ofte en bodyscan, hvor du guides rundt i hele din krop fra top til tå eller tager dig med på eventyr til smukke skovsøer, varme sandstrande eller andre finurlige steder.

Yoga hos Anki er en fryd for både krop og sind!”

Wanda

Jeg har undervist i 43 år og har stor erfaring.
 Udover undervisning i yoga for alle har jeg i løbet af årene undervist i yoga for blinde, hofteopererede, ryglidelser, mor og barn, astmatikere, slankeyoga, øjenlidelser og yoga for de unge.
 Jeg lægger stor vægt på åndedræt i øvelserne.
 Jeg er meget glad for at undervise.


Lotte

Lisbet

Lisbet er både yoga og qigong lærer og kombinerer yoga fra Indien og qigong fra Kina i sin undervisning

Lisbet om qigong:

Medicinsk qigong giver mig velvære fysisk og psykisk.
Jeg vil med glæde videregive denne fantastiske metode til jer.
BRUG DIN KROP – BRUG DIG  SELV – Yoga og Medicinsk Qigong
Medicinsk qigong har en dybdegående effekt på hele kroppen. 

Qi betyder åndedrag, luft, energi og livskraft. Gong betyder arbejde, aktivitet, bevægelse. Kort sagt: “Kunsten at bevæge livskraften i kroppen”
Det opnås med øvelser med naturligt åndedræt og bløde, langsomme bevægelser – enkelt og let. “Meditation i bevægelse”, og hver bevægelse har et formål.


Qigong er baseret på traditionel kinesisk medicin, der ser mennesket som helhed, og er godkendt af de kinesiske myndigheder som behandling på linje med akupunktur. Det er hjælp til selvhjælp, for træningen styrker bl.a. immunforsvaret og modvirker stress. Det er en garanteret god “pensionsopsparing”.


Uddannet fra Biyun Akademiet i Stockholm i 2012 af min kinesiske mesterlære Fan Xiulan.
Erfaring: Jeg har undervist siden 2012 og har taget yderligere kurser i de følgende år bla. i Børne Qigong


Niels

Yoga er en fantastisk ting at udsætte sin krop og sit sind for!
Hvorfor? Du får strakt og styrket kroppens muskler; også de dybe muskler, der er vigtige for holdningen og for at forebygge smerter i bevægeapparatet. Som en vigtig “bivirkning” til de fysiske øvelser bliver nervesystemet påvirket positivt og niveauet af stress-hormon sænkes.
Du opnår alt i alt en fornemmelse af større styrke og mere energi samtidig med, at du bliver mere afspændt – i både krop og sind.
Hvad?
Jeg arbejder med en kombination af restorative yogaformer (med langsomme, dybe udstræk) og mere fysisk prægede yogaformer, med stående stillinger og øvelser i flow med vejrtrækning. Tempoet opleves af de fleste som relativt roligt, men øvelserne kan godt give sved på panden ind imellem.
Stemningen på holdet er uformel. Jeg er vant til at undervise på meget blandede hold; unge og ældre, store og små, trænede og helt uøvede. Der tages individuelle hensyn, og undervisningen tilrettelægges ud fra de behov og ønsker, der viser sig.
Undervisningen er derfor for alle, uanset udgangspunkt.


Sanne

Sanne siger: "Yoga handler for mig om at slippe tankerne fri fra alt det der skal gøres og huskes, at løsne stivhed og spændinger i kroppen og give opmærksomhed til åndedrættet. Det bedste er at mærke den frihed i krop og sind, der kan opstå, når man giver sig selv mulighed for en fast yoga praksis"

På Sannes hold er der progression undervejs og genkendelige elementer fra gang til gang, som også vil kunne laves derhjemme. Der er desuden plads til individuelle hensyn og en del af indholdet skifter løbende ligesom forløbet vil udvikle sig undervejs, alt efter hvad der viser sig at være brug for. Udgangspunktet er klassisk hathayoga med både styrke, puls, restorative elementer og afspænding. Alle kan være med og der gives alternative stillinger ved behov.

Inez

Inez fortæller:
Jeg har med stor glæde bygget ovenpå min uddannelse fra Musikvidenskab på Københavns Universitet med den 2-årige uddannelse til Hatha Yoga lærer og yogaterapeut fra Kreativ Yogaskole v/Aase Kristensen og Kirsten Slots. 
Derudover har jeg taget min musikalske yogalærer-praksis til et nyt niveau med 200 timers Yoga Alliance godkendt uddannelse til Nada Yoga Teacher ved Nada Yoga School i Rishikesh, Indien, og har netop afsluttet min uddannelse til certificeret Vokal Lydterapeut og Lydhealer hos Githa Ben-David. 

Mobil 20881423
Se mere på www.inezyoga.dk