Mød vores undervisere

Kirsten Til Rund

Kirsten

Yoga handler for mig om at blive glad og fri i krop og sjæl. Min yogaundervisning er en smeltedigel af alt, hvad jeg har lært de sidste 40 år indenfor yoga, meditation, bevidsthed, krop-psyke sammenhæng og alternativ behandling.

Jeg har flest små "Skavanka Yoga" hold, hvor jeg har ekstra tid til at hjælpe dig med tilpasning af yoga stillingerne. ALLE er velkomne. Mit ønske er at hjælpe dig til større kropsbevidsthed, og dermed kontakt til kroppens egne helbredende kræfter. 

Min store glæde er at se, hvordan mennesker, som har måttet leve med smerter og sygdomme, får det bedre, undertiden efter blot én time. Det er jo helt fantastisk. Jeg har udviklet særlige programmer for stress, nervesystem, hormonel ubalance, skuldre-nakke, lyske, hofte og rygsmerter. Hos mig får du præcise instruktioner, tryghed og en afslappet stemning med plads til et grin.

Når du er tilstede i din krop, kan du få en pause fra tankerne. Det er mindfulness i kroppen; en fantastisk og enkel vej til at frigøre dig af begrænsende indstillinger og vaner.

Jeg er indehaver af Yoga Being, hvor jeg afholder mange spændende events. Om vinteren kan du tage med mig til Indien på Yoga og Ayurveda retreat. Om sommeren kan du rejse med mig til ”yogaøen” Lesbos.

Mail: kirsten@yogaworkshop.dk

Tlf: 30344003 fastnet, ikke sms

For rejser mm. se www.yogaworkshop.dk 

Anki (1)

Anki

Ankis undervisning er altid fuld af højt humør og hun er springfuld af livsglæde. Hun ved, at livet er os givet for at det skal leves godt og det mærker man tydeligt. Hun er en energisk og livsglad yogi, som med sin stemme og varme energi fortryller dig lige fra du er trådt ind af døren og langt ud på dagen efter din 1,5 times yoga. 

Ankis yoga er ofte: Indledende afspænding, skønne styrke- og strækøvelser for hele kroppen, som bliver fulgt op af hendes vise ord om øvelsen og kroppens funktioner. Anki ved rigtig meget om rigtig meget, og hun opsøger hele tiden ny viden, så det er ikke godt af vide, hvad hun kan berette om næste gang. Til slut runder hun af med 20 minutters afspænding for krop og sind. Her laver hun ofte en bodyscan, hvor du guides rundt i hele din krop fra top til tå eller hun tager dig med på eventyr til smukke skovsøer, varme sandstrande eller andre finurlige steder.

Wanda Beskåret

Wanda

Jeg har undervist i 43 år og har stor erfaring. Udover undervisning i ”Yoga for Alle” har jeg i løbet af årene undervist i yoga for blinde, hofteopererede, mor og barn, unge, astmatikere, samt slankeyoga og yoga for ryglidelser og øjenlidelser. Jeg lægger stor vægt på åndedræt i øvelserne, og er meget glad for at undervise. Ud over at undervise i yoga, har jeg beskæftiget mig med kinesiologi og lymfe drænage, og jeg er medredaktør i udgivelsen af bladet Forebyg Kræft.

Lotte Beskåret (1)

Lotte

Er du klar til at opleve dyb ro og afspænding? Lottes undervisning og væsen er indbegrebet af mindfulness og nærvær. At være i rum med Lotte ER yoga. Ud over skolens to-årige yogalærer uddannelse har Lotte videreuddannet sig på en lang række kurser især indenfor yogaterapi. Hun er Yin yogalærer, børneyogalærer, arbejder med genoptræning i varmtvand og har specialiseret sig i yoga for stive kroppe, rygproblemer, MS og gigt.

Lottes egen vej ind i yogaen for 12 år siden var hendes egne store udfordringer med rygsøjlen, som forårsagede mange smerter, sygemeldinger og en forringet livskvalitet. Da hun oplevede, hvor stor forbedring yogaen gjorde, og at symptomerne stort set forsvandt, var valget ikke svært. Pædagog jobbet blev lagt på hylden og Lottes levevej er nu at undervise i Yoga. Vi er glade for at Lotte, ud over sit arbejde på Gigtskolen, har mulighed for at undervise hos Yoga Being en gang om ugen, mandag kl. 17.30 og 19.15. Hold også øje under events med Lottes kurser i Yin Yoga mm.

Sanne Farve

Sanne

I mine timer vil du både møde klassiske yogastillinger og åndedrætsøvelser, som beroliger og stimulerer nervesystemet og mere dynamiske og legende sekvenser. Vi arbejder med at aktivere sanserne, kernen og jordforbindelsen, nørder psoas, bækkenbund og fødder, og udforsker hvad det vil sige at leve med respekt for de forskellige gear, som kroppen helt naturligt giver adgang til i løbet af en måned/ et år/ et liv. Også velegnet mod stress og jag.

Jeg er inspireret af Shakti yoga, som er en yogaform med fokus på det særligt kvindelige som kraftfuldt og værdifuldt.

Louise Yoga

Louise

Louises undervisning er nærende og sanselig. Hun guider i at undersøge kroppens sansninger blødt og nysgerrigt samtidig med et skarpt fokus på teknik og egne ressourcer. 

For Louise er det vigtigt, at passe på kroppen i yogaen. Det skal ikke se ud på en bestemt måde. Vores kroppe er forskellige og det er der plads til. 

Gennem yogaen og det rum der bliver skabt, inviterer hun til at mærke og lytte til sit eget system på en rar og uprætentiøs måde. Hun er optaget af oplevelsen af liv i kroppen - fra helt ind i den enkelte celle til kroppens yderpunkter, hele kroppens sammenhæng og kroppens ressourcer.

Louise er yogalærer og psykomotorisk terapeut. Hun har undervist mange forskellige mennesker men har specialiseret sig inden for kvinder, graviditet, fødsel, efterfødsel & overgange. 

Der er plads til alle på hendes hensynstagende hold.
Ny Underviser

Anne-Mette

”Yoga handler ikke om at kunne nå sine tæer, det handler om, hvad du lærer på vejen ned”.
 Jigar Jor / Ayurvedisk læge

Siden min første gang på yogamåtten har jeg været fascineret af, at noget så ”simpelt”, som at flytte opmærksomheden fra hovedet og ind i kroppen gennem bevægelse, kan give overskud, overblik, glæde … og ro. Den følelse og det velvære vil jeg så gerne videregive og formidle gennem min undervisning!

I mine klasser er der fokus på åndedræt, smidighed, balance og styrke … og succesoplevelser. Der er tid til den enkelte stilling, tid til fordybelse og tid til grundig instruktion. Og ikke mindst: der er altid plads til et godt grin!

Min undervisning foregår i en uformel tone i et præstationsfrit rum, hvor du som elev kun skal koncentrere dig om din egen praksis, og hvor du er i processen – og husk: ingen kroppe er ens, og ingen kroppe kan det samme.  

Jeg underviser på Godmorgen yoga og Yoga for bedre søvn. Du bliver naturligvis guidet grundigt undervejs, og vi afslutter hver gang klassen med afspænding (Savasana).

Lin Farve

Lin

På mine hold er der plads til at være lige den man er. Det med at præstere, konkurrere og ikke føle sig tilstrækkelig, lader man ligge uden for døren, dette er vores egen rejse, så vi er sammen frie på den.  

På holdet mod stress og angst vil vi dykke ned i forskellige teknikker, der beroliger nervesystemet. Vi skaber kontakt til kroppen gennem vejrtrækningsmetoder, arbejder med at slippe spændinger i led og muskler, samt dybe stræk og afspænding. Vi er i kroppen og vi er i nuet. 

Udover at undervise i yoga er jeg selvstændig tatovør i hverdagen. Jeg er opvokset i Spanien, og har rejst meget rundt, men bosatte mig i Danmark i 2008.

I denne corona-tid er rejsen i den grad blevet til en indre rejse, så kom med mig på udforskning i yogaens verden. 

Elisabeth Farve

Elisabeth

Vores kroppe er fantastiske. Alt for ofte lever vi i hovedet og glemmer vores kroppe.

Målet med min yogaundervisning er at gøre dig glad, stærk og give dig balance i dit liv.

Min yogaklasse er specielt skabt til dig, der sidder meget ned ved en computer og har brug for at få styrket musklerne og løsnet op for spændinger i ryg, skuldre og nakke. Vi kommer hele kroppen godt igennem, for benmuskler og mavemuskler skal også styrkes for at slippe af med kontorskavankerne.

Programmet gennemføres i et roligt tempo, som styrker dine muskler og led, giver dig en god kontakt til kroppen og ro i hovedet. Vi afslutter med en dejlig afspænding.

Det er en særlig fornøjelse for mig at se mine kursister få en god kontakt og et godt forhold til deres fantastiske krop samt et stort smil på læben.

Udover yoga arbejder jeg med sundhedskommunikation for patientforeninger, sundhedsvirksomheder og lægemiddelvirksomheder.

Zasha Farveredigeret

Zascha

Som Yogalærer og Psykomotoriks Terapeut (Afspændingspædagog) arbejder jeg med sammenhængen i mellem krop og psyke.

Jeg er særlig optaget af at undervise i de mere rolige og langsomme yogaøvelser. Øvelser som spænder af, giver efter, og strækker bindevævet. Sådanne øvelser, kan øge kropsbevidstheden og give stor velvære. På mine hold er der plads til at have lige præcis den kropsfunktion du har. Jeg har mange års erfaring i at iagttage kroppen i bevægelse, og gør meget ud af at hjælpe mennesker til at bruge kroppen så optimalt som muligt.

Jeg starter et nyt forløb op i Yin yoga med start i september 2022. Yin yoga tager udgangspunkt i simple, siddende og liggende stillinger. Stillingerne bliver ofte holdt i 3-5 minutter, da Yin yoga især arbejder med bindevævet. Fokus er på at spænde af, give efter og strække bindevævet, for derved at oparbejde større fleksibilitet i kroppen og ro og grounding i sindet. Vi starter altid ud med en stående opvarmning af hele kroppen og slutter timen af med en lang afspænding.

Inez (1)

Inez

YOGA & MUSIK Jeg har med stor glæde bygget ovenpå min uddannelse fra Musikvidenskab på Københavns Universitet med den 2-årige uddannelse til Hatha Yoga lærer og yogaterapeut fra Kreativ Yogaskole v/Aase Kristensen og Kirsten Slots. Jeg har derudover taget min musikalske yogalærer-praksis til et nyt niveau med 200 timers Yoga Alliance godkendt uddannelse til Nada Yoga Teacher ved den fantastiske Nada Yoga School i Rishikesh, Indien. Hos Yoga Being kender du mig måske fra Kirtans, Lydhealing- og sangmeditationer, eller fra Nada Yoga Sessions.

Malene Farver (1)

Malene

Gennem yogaen ønsker jeg, at skabe rum for både selvfordybelse og selvopløsning. I yogaen handler det, for mig, ikke om at have det på en særlig måde, mere end det handler om evnen til at være med sig selv med netop den måde man nu har det på. En simpel væren til stede i sig selv, med præcis det kroppen byder på i dag, det være sig følelser, stemninger, fornemmelser osv. Så kom med alt hvad der er dig, og smelt ind i en rar atmosfære af nærvær og kærlig accept af præcis dem vi er!

Tildde Farve

Tildde

Mette Farve

Mette

Kursussekretær

Spørgsmål vdr. tilmelding og betaling. Mette holder styr på de mange yogahold, tilmeldinger og betalinger. Du er velkommen med spørgsmål herom på enten mail yogamette@gmail.com eller mobil: 20708281.