Vinterretreat i Goa & Sommerretreat i Molyvos

På en yogarejse kombinerer du det bedste fra ferie, retreat og selvforkælelse med nye oplevelser i godt selskab. Du kan vælge mellem yogarejser eller kombinationen af yoga og vandreture.


I 2024 går vinterens rejser i februar måned til Goa. Til sommer 2024 skal vi igen til Molyvos, hvor Kirsten har afholdt yoga retreats siden 2016. Naturen er et vigtigt element på alle yogarejser, og vi dyrker så vidt mulig yoga udendørs og tager på vandreture i de skønne landskaber, der findes på begge øer. Rul ned og læs mere om rejserne og tilmeld dig GOA HER og MOLYVOS HER

Goa

Drømmer du om at få et afbræk fra vinterens mørke, og lade batterirene op med yoga, meditation, sol, strand og ayurvedisk massagge? Så er kom med på yogaferie i det magiske Syd Indien.
Vi bor på Mandrem Beach i Goa, en uspoleret strand, som tiltrækker yogafolk fra hele verden pga. freden og det smukke landskab.

Vi dyrker yoga om formiddagen, så du har eftermiddagen fri til at slappe af på den dejlige strand, bade, få en ayurvedisk massage eller tage på tur til markederne i området.

Læs mere her

Molyvos

En uge med Yoga, natur, god mad og hyggeligt socialt samvær, på en af Grækenlands smukkeste og mest fredfyldte øer, priserne er på vej. 

Du kan glæde dig til en uge i smuk og fredfyldt natur, med yoga, gode oplevelser, fællesspisninger, trygt socialt samvær og ikke mindst... rigtig god mad. Vi bor i den maleriske middelalderby Molyvos med brolagte stræder, smuk arkitektur og små tavernaer. Landskabet er grønt og storslået med bjerge og små bugte.

Nassos Molivos

Overalt møder blikket skønhed og æstetik, og der er masser af hyggelige små familieejede restauranter holdt i den gamle græske stil. Her kan du få timerne til at gå med udsigt over havet, mens du nyder det udsøgte lokale køkken, som er berømt i hele Grækenland.
Du kan deltage i fællesspisning med andre fra gruppen, eller gå på opdagelse på egen hånd, når du har brug for at alenetid. Du dyrker yoga i en sval duftende pinjelund, hvor alt ånder fred og ro.

Yoga I Skyggen

Yogaferie under åben himmel

Yoga undervisningen foregår fra kl. 9.00 – 12.00 /10.00 -  13.00, under åben himmel på et højdedrag i en duftende pinjelund, hvor der er luftigt og svalt. De smukke omgivelser befordrer i sig selv den ro og fordybelse, der er essensen i yoga. Yogaferie er velegnet både for begyndere, som vil have en introduktion til yoga og for øvede, der ønsker at komme dybere ind i yoga praksis. Du får fem dage med yoga og midt på ugen en hel fridag uden yoga undervisning.

Yoga programmet er sammensat ud fra Kirstens 35 års erfaring med yoga og alternative behandlings metoder; en god miks af Hatha, Iyengar, Yin og Mindfulness. Kirsten brænder særligt for at introducere yoga til begyndere, men du vil få meget ud af yogaferien, selvom du har mange års erfaring. Vi arbejder med fordybelse og nærvær, og det kan man blive ved med at træne. Og yoga i naturen, det er bare skønt. Yoga programmet tilrettelægges, så der tages individuelle hensyn, og du får inspiration til, hvordan du bedst kan fortsætte med yoga, når du vender hjem fra yogaferie. Læs om Kirsten her: https://www.yogaworkshop.dk/kirsten-slots

Yogarejser Spisning (1)

Yoga- og Vandreferie. Til fods på Lesbos

Glæd dig til en fantastisk uge med et afvekslende program med yoga, vandreture, varme kilder, hyggeligt samvær og lækker græsk mad. Kirsten Slots har afholdt yoga- og vandreture på Lesbos siden 2006. Hun kender hver en krog omkring Molyvos og de hyggeligste små tavernaer langt borte fra den gængse turistrute.

Ugens program er en optimal blanding af yoga og vandring, hvor du opholder dig ude i naturen og bevæger dig på en alsidig måde. Du får to dage med vandreture og tre dage med yoga samt en fridag midt på ugen til bare at slappe af eller tage på udflugt.

For at kunne deltage på Yoga- Vandreferie skal du være i god form, sikker på benene og kunne gå 10 km på stejle stenede stier.

Vandreturene tilrettelægges, så der er pauser undervejs med tid til at fotografere, bade, samle urter og besøge små tavernaer, der ligger uden for det gængse turiststrøg. På nogle af turene kan du ”stå af” undervejs, når du har fået nok efter f.eks. 3 eller 5 km. Har du lyst til mere, kan turene forlænges til 15-18 km.

Du bor tæt ved havet

Billede17

Kan jeg rejse alene?

Et kæmpestort JA. Yogarejsen er tilrettelagt så der er sociale aktiviteter og fælles spisninger for alle der har lyst. Hvis det er første gang du skal tage afsted på en ferie alene, får du den aller bedste start her. Dels er mine grupper socialt indstillede, det er en del af konceptet at vi spiser sammen og danner venskaber på kryds og tværs. Dels er Molyvos et sted, hvor man straks føler sig velkommen, fordi restauranterne er familiedrevne, så du får nemt en snak med tjeneren eller ejeren, hvis du har begivet dig ud for at drikke en kop kaffe på egen hånd.
Molyvos er en lille hyggelig by, og du kan ikke begive dig rundt uden at støde ind i nogen fra gruppen.

Yogarejser Havn (1)

Oplevelser i Molyvos

Tag ud at sejle og oplev Molyvos fra hav siden. Du kan tage med på snorkel og barbecue tur eller lave en aftale med den lokale fisker Stratis som laver individuel designede ture for max 4 personer.

Til solnedgangen kan du tage op til en af de små bjergbyer Vafios eller Petri, og nyde panorama udsigten over henholdsvis Molyvos og Petra. Kan du lide lam, så fås det nok ikke friskere end på restauranten oppe i bjergbyen, hvor du høre fårenes klokker i aftentimen.

I Molyvos er en tur op til borgen et must. Flere aftener om ugen er der koncerter med dygtige musikere fra hele Grækenland. Måske er du heldig at løbe ind i en af Molyvos spændende events. Food Festival i juli, Klassisk Musik festival i august, og Euforia Festival/Yoga Festival i september.

Der er så meget dejligt at nyde i Molyvos, så hvorfor ikke tage to uger, når nu du er afsted?

Gade Molivos

Læs mere om Molyvos her

Rejsen/retreatet købes af Yoga Being v/Kirsten Slots CVR-nr. 38147935