Lej et lokale hos Yoga Being

Vi har to dejlige yogasale fuldt udstyret med måtter og yogaudstyr. Vores lille sal har plads til 9 personer og vores store sal 20 personer. 

Kontakt Kirsten Slots for booking og priser på: 30344003 eller kirsten@yogaworkshop.dk
Vi har til huse på Frederiksberg 50 m. fra søerne i stueetagen af en ældre ejendom med atmosfære og æstetik. Begge sale har egen indgang fra en hyggelig gårdsplads på den stille og stemningsfulde Prinsesse Maries Allé.

Vores store yogasal er ca. 55 m2, med plads til 20 yogadeltagere, flere hvis det er siddende aktiviteter. Der er alle yogaprops, både bløde futonmåtter og skridsikre yogamåtter, tæpper, pøller mv., desuden whiteboard og projektor. Foyéren fungerer som et hyggeligt pauserum med to sofaer og spisebord med kig ud gennem de store butiksvinduer til træerne på den stille allé. Der er toilet og tekøkken med køleskab, elkoger og ovn.

Salen har ledige tider i hverdagene, både morgentider og eftermiddags- / aften tider. Du kan leje dig ind i hverdagene på timebasis for 200 kr./timen, med rabatordninger ved længere forløb. Store sal kan også lejes i weekender fra fredag kl. 14.00. Salen er yderst velegnet til workshops, events, cityretreats og længere uddannelsesforløb. Bemærk vores billige udlejningspris: 1500 kr. for en hel dag, 800 kr. for en halv dag, 8.00- 13.45 / 14.15 – 21.00.

Den Store Yogasal

Image (9)


Vores lille sal udlejes på fuldtidsbasis for 7.800kr /mdl. incl. forbrug. 

Lille sal er ca. 35 m2, den kan rumme samtalegrupper på 10 personer, eller yogaundervisning for 8 personer. og er velegnet til fx terapi, behandling, undervisning, grupper mv.

Vi bor 50 m. fra søerne, så der er god mulighed for walk'n talk, pausetid i naturen, mindful walking osv.

Lokalet er langt med mulighed for opdeling fx kontor i den ene ende og terapi/behandling i den anden ende. Salen deler køkken og toilet med den store sal. Møblering og udstyr efter aftale. Er der ønske om at bruge den store sal i weekender, kan dette aftales. 

Den Lille yogasal 

Sal 2 U Motter