Program yogahold 2024

Sæsonen startede i uge 2 og varer 17 uger. Det er stadig muligt at tilmelde sig holdende; Find dit yogahold i programmet nedenfor. Hvis du har spørgsmål kan du sende en mail til yogamette@gmail.com 

Nederst på siden står mere om tilmelding og om vores forskellige yogatyper. 

Du er altid velkommen til at ringe til underviserne og høre mere om de enkelte hold. Er du nysgerrig, så kom endelig forbi - en prøvetime koster 50 kr.

Program Yoga 2024

Tilmelding & pris for en sæson:

Du tilmelder dig ved at indbetale kr. 1.795,- (1.565,- nedsat pris for pensionister m.fl. i København og Frederiksberg) 

NETBANK: 3409 12007426 – husk at skrive holdnummer, navn, adresse, telefonnr. og mail i rubrikken.

Ønsker du at betale med MobilePay: 67390, koster det 20 kr ekstra pga. gebyr. Skriv din email i feltet.

Har du spørgsmål vdr. tilmelding, så skriv til vores kursussekretær: yogamette@gmail.com

En kort beskrivelse af vores yogatyper:

Hatha Yoga er den yogaform de fleste kender og den som er mest udbredt. Vi arbejder med forskellige stillinger og kommer hele kroppen igennem. Hos os kan alle være med, vi tager individuelle hensyn til netop dig og din krop. 

Hatha Yoga/Restorativ her arbejder vi med forskellige stillinger fra Hatha Yoga og nogle længere afspændingssekvenser, hvor din krop støttes op med puder, så du ligger helt afslappet i stillingen. Hver time rundes af med en dybdeafspændenede meditation guidet af underviseren.

Skavanka Yoga her er der plads til alle uanset hvilken skavank din krop måtte have. Vi arbejder med yogaen på en terapeutisk måde og bruger dens stillinger til at løsne op i muskler og spændinger, ligesom vi hver gang afspænder hele kroppen i en dybdeafspændende meditation.

Restorativ Yoga torsdag med Louise har fokus på kroppens ressourcer og skaber på en nænsom måde kontakt til de områder, som har brug for ny energi og opmærksomhed. Du roligt kan læne dig ind i bevægelserne og lade kroppen flyde med. Der er plads til alle- lige gyldig hvilken udfordring du kommer med. 

Shakti Yoga
 er en yogaform med fokus på det særligt kvindelige som kraftfuldt og værdifuldt. Vi arbejder med at aktivere sanserne, kernen og jordforbindelsen, nørder psoas, bækkenbund og fødder, og udforsker hvad det vil sige at leve med respekt for de forskellige gear, som kroppen helt naturligt giver adgang til i løbet af en måned/ et år/ et liv.

Yoga handler for mig om at blive glad og fri i krop og sjæl. Min yogaundervisning er en smeltedigel af alt, hvad jeg har lært de sidste 40 år indenfor yoga, meditation, bevidsthed, krop-psyke sammenhæng og alternativ behandling.

- Kirsten Slots, Underviser