Byens hyggeligste yogaskole. Kom som du er, ALLE kan have stor glæde af yoga. Du behøver hverken at være smidig, eller at investere i smart yoga outfit. Essensen i Yoga er at finde indre ro. Når du dyrker yoga kommer du ud af hovedet og ned i kroppen. Du bliver mere nærværende, og får øjnene op for alle de små mirakler livet er fuldt af. Glæd dig til at få det bedre, både fysisk og rent mentalt.

Alle vores yogalærere har Yoga Beings to-årige uddannelse bag sig, og har siden videre uddannet sig indenfor hver deres interessefelt, fx Yin, Fascia Flow, Trauma Healing, Restorativ og Nada (lydhealing) Yoga. Vi er specialister i Yoga Therapy, kunsten at bruge yoga målrettet til at reducere smerter, sygdomme og skavanker. Gennem årerne har vi set hvordan selv langvarige symptomer og smerter kan bedres, bare ved én yogatime om ugen. Vi har mange små hensyntagende hold for ryg, lyske, skulder og nakke problemer. Lider du af stress, vil du have stor glæde af vores måde at arbejde med nervesystemet på.

Yoga Being er grundlagt i 1976, lang tid før yoga blev ”talk of the town”.
Vi tror selv, at hemmeligheden bag vores langtidsholdbare formel er, at vi går op i kvalitet, og at der er plads til  alle hos os. Vores yogaskole ligger lige ved søerne i en stille sidegade til Gl. Kongevej med udsigt til grønne trækroner. Lokalerne emmer af hygge og atmosfære og vores to yogasale er udstyret med bløde futon yogamåtter, så du ligger behageligt i afspændingen. 

Så har du gået og overvejet, om yoga er noget for dig? Så kom forbi Yoga Being og få en tryg og god start. Du er velkommen uanset om du er stiv som et bræt eller har stress og ikke har den perfekte yoga-krop.

• Yogahold alle ugens dage med studie/ledig/pensionist rabat
• Spændende weekend kurser, foredrag og events
• 2-årig yogalærer uddannelse
• Yogaretreats til Helgenæs
• Yogarejser til Indien, Grækenland og La Gomera se www.yogaworkshop.dk
• Vi faciliterer også polterabend, mødregruppe-yoga og lign. Ring og hør nærmere: 30344003

Vi holder til lige ved søerne på Frederiksberg

Yoga Being Kort Google