Yogaretreat på Helgenæs

Datoer er på vej, følg med på Kirstens hjemmeside

5 dage med masser af yoga
, meditation, vandreture, udflugter og fritid til at bade og nyde den danske sommer. Helgenæs er ganske enkelt en lille perle. Formet af den sidste istid, dannedes denne lille ø med et dramatisk bakkelandskab, høje skrænter og en særlig flora, blandt andet vild timian, merian og særlige blomstrende planter, der trives pga. stedets varme og tørre mikroklima. Glæd dig til en helt særlig oplevelse i den uspolerede natur. 

Yoga Retreat Fællesbillede


Retreatet er bygget op
 så du får yogaundervisning morgen og eftermiddag. Vi starter dagen med yoga, der har fokus på åndedræt, prana, og energi. Du lærer øvelser, som har en dybtgående virkning på dit fysiske og mentale velbefindende. Eftermiddags yogaen er meditativ, med lange afspændende stræk. Afhængig af vejret skruer vi op eller ned for uden- og indendørs aktiviteter. Når vejret er godt benytter vi os af at vi bor i noget af Danmark smukkeste natur og opholder os udendørs. Selvfølgelig skal vi se solnedgangen fra Ellemandsbjerget og at tage på vandretur i området. Vi besøger det buddhistiske tempel i Gomde og tager morgendukkert på vores lokale strand. Skulle der komme en regnvejrsdag, hygger vi os på Strandgaarden med en god bog, eller hvad der er interesse for i gruppen.

Yoga Retreats Mark

Omgivet af marker med vilde blomster ligger Strandgaarden. En smukt renoveret gård tæt ved havet på Helgenæs og med egen grusvej ned til stranden. Det store yogalokale er lyst og venligt med højt til loftet og åbent til kip. 

Vi bor i lyse værelser med rene linjer i nordisk stil. Alle, som ønsker det, kan få enkelt værelse mod et tillæg på 650 kr. for de fem dage. Værelserne arrangeret i fem individuelle afdelinger, hvor 3-4 værelser deler bad og toilet. Der er ingen værelser med eget bad. Der er internet på alle værelser, hyggelige fælles opholds rum og sauna.

Blomster Yoga Retreat


Rejsen/retreatet købes af Yoga Being v/Kirsten Slots CVR-nr. 38147935