2-årig yogauddannelse

Uddannelsen er på pause i 2024 og 2025

2-årig (480 timer) yogalæreruddannelse med Kirsten Slots

Hos Yoga Being har vi mere end 30 års erfaring med at uddanne yogalærere. Gennem den 2-årige uddannelse får du et indgående kendskab til yoga. Som første års elev fordyber du dig i den grundlæggende Hatha Yoga.  Du bliver korrigeret, så du lærer at udføre yogastillingerne korrekt, og du får indblik i den bagvedliggende filosofi, teori, fysiologi og anatomi.

Når du er parat begynder du at undervise et ”kaninhold”. Du får supervision af din undervisning, og på andet året udvikler du dig selv som yogalærer, så du føler dig sikker og parat til at undervise, når du er færdig med uddannelsen. Du fordyber dig og udvikler en forståelse af, hvordan du kan integrere yogafilosofi i din hverdag. Under hele uddannelsesforløbet deltager du gratis på alle skolens ugentlige hold.

Ring og hør nærmere hos Kirsten Slots eller skriv og få tilsendt materiale kirsten@yogaworkshop.dk - 30344003.

Yogauddannelse

Hvem kan blive yogalærer?

Som yogalærer har du et fantastisk job, som gør dig glad og tilfreds, samtidig med at du inspirerer andre mennesker til at forbedre deres livskvalitet fysisk, psykisk og spirituelt. Du kan vælge at tage yogalæreruddannelsen som en fordybelses proces, eller fordi du har et ønske om at integrere yoga i dit nuværende arbejde. Måske er du i en opbrudsfase og ønsker et skift og drømmer om at leve af yoga eller få din egen yogaskole.

Du kan hverken være for ung eller for gammel til at tage uddannelsen, bare du har lyst til at lære sammen med andre. Du behøver heller ikke at være smidig eller at følge en bestemt spirituel retning for at være yogalærer. Det der kræves, er et nysgerrigt og åbent sind og en lyst til at udvikle dig. Har du en skavank eller to, kan det være et stærkt brændstof i forhold til at kunne hjælpe andre, så lad ikke det forhindre dig i at følge din drøm.

Hvilken slags Yoga?

Vores grundlæggende tilgang er Hatha Yoga med vægt på: Yoga Therapy (medicinsk yoga, dvs. at bruge yogaen helbredende), Alignment princip (dvs. via yoga stillinger at bringe kroppen tilbage til den harmoni den er født til) samt Mindfulness (dvs. at træne nærvær og bevidsthed om åndedrættet og kroppen) 

Yoga er et holistisk system med en forståelse af, at krop og psyke hænger sammen. Kernen i yoga er at komme i balance og dermed finde ro, klarhed og energi. Når du arbejder med yoga, kan du lære at slippe spændinger, fysisk og psykisk, som blokerer dig fra at leve dit fulde potentiale. En af de positive bivirkninger ved et job som yogalærer er, at du selv er i en kontinuerlig udviklingsproces, og en stor glæde er, når du hjælper andre til at få det bedre.

Indhold:

  • Grundlæggende Hatha Yoga
  • Åndedrætsøvelser (pranayama)
  • Yoga Anatomi og fysiologi
  • Yoga Therapy (yoga for specifikke skader og sygdomme)
  • Afspændings- og meditationsteknikker. Mindfulness træning
  • De forskellige retninger indenfor yoga
  • Yogafilosofi (Vedanta) og Ayurveda
  • Pædagogik og undervisningsteknik
  • Ny forskning indenfor yoga, medicin og neuropsykologi
  • Kost, urtemedicin og alternative behandlingsformer, der kan støtte yoga

Andre undervisere på uddannelsen:

Louise Svendsen: Vores stærke kort i koblingen af yoga og fysioterapi. Hun har en fremragende evne til at levendegøre anatomi undervisning, så den smelter sammen med din forståelse af yoga stillingerne. Glæd dig til at blive instrueret og korrigeret af en top professionel og empatisk yogalærer.

Simon Krohn: Forfatter til bogen Nærmere Noget, er fænomenal til at formidle yogafilosofi så det giver mening i hverdagen, og kan forstås i din oplevelse af din yoga praksis.

Lotte Tang: Er der nogen der med sit væsen og nærvær kan formidle fordybelsen i Yin Yoga, så er det Lotte. Lotte underviser også i familie og børneyoga, er der interesse for det kan vi sætte et kursus op med det.

Inez Dahlbæk: Kendt i Kirtan miljøet og fremtrædende herhjemme indenfor feltet Nada Yoga. Nada betyder lyd, og med Inez skønne stemme får du den bedste introduktion til mantras og til, hvordan lydhealing kan være en del af yoga.

Tilmelding og Pris:

Uddannelsen foregår torsdag fra 15.00 – 19.00. Desuden indgår der en weekend i november, som giver dig undervisningsfri i februar.

I februar kan du deltage så meget som muligt på skolens ugentlige yogahold og mødes i mindre grupper og øve undervisning. Skriv til os og få tilsendt detaljeret undervisningsplan. Uddannelsen omfatter 480 timer fordelt på 2 år.

Uddannelsen afsluttes med eksamen i juni, og en rapport med dine praktiske erfaringer med at undervise i yoga.

Pris: 40.000 kr. Kan betales ved engangsbeløb eller i afdrag, fx 2000 kr pr måned.
Depositum: 2.000 kr ved tilmelding

Sted: Yoga Being. Prs Maries Allé 13, Frederiksberg

Kontakt: Skriv til Kirsten, Kirsten@yogaworkshop.dk og få tilsendt mere info - eller ring tlf: 30344003, og få en snak om, hvorvidt uddannelsen kunne være noget for dig.